Absolutt sommer1000 takk for en glitrende innsats til alle de 30 cellistene som deltok på kurset vårt og den fantastiske utekonserten!!
Vi fikk nok en gang strålende sommervær, for 4. år på rad, som bestilt, til Absolutt Sommer!


Til tross for regn under øvelsene fredag og lørdag skinte solen søndag morgen, og alle cellister på alle nivåer var vakkert kledd i cellogrønt og priste siste dag før skolestart med en nydelig klassisk konsert i Frognerparken.


Det ble spennende dager på Barratt Due Musikkinstitutt for de mange påmeldte, både medlemmer og venner vi har hatt på kurs tidligere. Velkommen til nye medlemmer i høst, og til nye cellovenner, som vi håper vi får se på flere kurs og samlinger utover i 2011 og 2012! Vi setter stor pris på alle som med jevne mellomrom tar turen utenbys fra for å spille og lære og spre glede sammen med oss.


Spesiell takk til Elise, som fremførte sin egenkomponerte cellosolo Esperanza for første gang for publikum, til minne om katastrofen den 22.juli, i anledning den nasjonale sørgedagen.


En ekstra stor takk til Torfinn, Anna, Cathy og Kjersti, som sammen gjorde dette kurset til det beste noensinne, med sin brede kompetanse, det gode musikkvalget og sitt gode humør og ikke minst den utrolig flotte fremføringen på Vigelandsbroen!!


Takk til foreldre og venner for et historisk godt oppmøte som publikum, og byens befolkning for ekstra god mottakelse i parken denne søndagen! Absolutt Cello spiller igjen neste august!


HUSK Å BETALE KONTINGENTEN! Det er fortsatt 600, samme konto!

(men fra nyttår blir det 800; vi vil gjerne fortsette å gi tilbud om rimelige kurs og konserter!)


Populære innlegg fra denne bloggen

ABSOLUTT SOMMERKICKOFF MED SØRAMERIKANSKE RYTMER ER 17. OG 18. AUGUST!

VELKOMMEN TIL SOMMERKONSERT 9.JUNI MED AVSLUTNING FOR ABSOLUTT CELLOS MEDLEMMER!

VELKOMMEN TIL ØVELSER I MARS, APRIL OG MAI - MERK ENDRINGER I DAGER OG TIDER!