JULEKONSERTEN I GAMLE RAADHUS - ØVELSER OG TIDER

MANDAG 4.desember.
18.00-19.00: Absolutt Cello Medium, øvelse jul
18.45-20.00: Absolutt Cello Høyere Nivå, øvelse jul

MANDAG 11.desember: OPPMØTESTED: Kristiania torg/Gamle Raadhus restaurant. SE ETTER DEN GRØNNE ROLLUPEN MED ABSOLUTT CELLO!
(Konserten holdes i en vakker sal i Oslo Sentrum, Musikk og Scenehuset i 2.etg)
OPPMØTE FOR CELLISTENE:
16.00-17.15: Absolutt Cello Utøvende Nivå, juleøvelse
17.30-18.15: Generalprøve alle nivåer til julekonsert.
OPPMØTE FOR PUBLIKUM: 1745!
17.45 Publikumsinnslipp og salg av drikke i siderommet.
18.30-20.30: ABSOLUTT CELLO JULEKONSERT OG AVSLUTNING MED PEPPERKAKER+GAVER til medl.!
Entré kr 100 for voksne. Mulighet for å kjøpe drikke før og etter konserten, som varer ca 1 time. Cellistene får gratis saft.
Garderobe og gode sitteplasser.
Alle nivåer spiller julesanger, og nye verker, felles stykker og gruppene hver for seg. Overraskelser! Vi ønsker alle våre cellister, støttespillere, sponsorer og venner en riktig god og FREDELIG JUL.

GODT NYTT CELLO-ÅR 2018!
Vi fortsetter med miljøprofil, ved å spare miljøet for søppel på våre kurs, ved å lage sunn mat fra bunnen av, gjennom å motvirke støy ved å skape og spille vakker og ørevennlig klassisk musikk. Vårt ungdomsensemble setter fokus på verdens grønne miljø og bevaringsverdighet gjennom et nytt høstlig turneprosjekt: Absolutt cello GREEN WAVE 2018. Høstturneen for vårt eldste ensemble er et samarbeid med solister og musikere fra Oslo, Praha og Wien, og vi er takknemlige for å være invitert til Ungarn av iherdige musikkelskere og Norgesvenner! Turneen går til sjøenes levende, legende, naturskjønne distrikt Heviz med omvisning i økovennlig jordbruk og dyrehold, og til badenes dronning ved Donau, Budapest, og gir konserter i 3 byer etter øvelser, akademikonsert og fredsmarkering på kjente tomter i vakre Praha).
Det blir grønne konserter med de unge talentene fra Absolutt Cello gjennom hele året og orkestertur til Kosters perle Saltö til våren. Vi gleder oss til å dele akustisk kunst og spreke ungarske toner med ungdom og musikere fra hele Europa!
Foto: Helene W.Trevino

Populære innlegg fra denne bloggen

ABSOLUTT SOMMERKICKOFF MED SØRAMERIKANSKE RYTMER ER 17. OG 18. AUGUST!

VELKOMMEN TIL SOMMERKONSERT 9.JUNI MED AVSLUTNING FOR ABSOLUTT CELLOS MEDLEMMER!

VELKOMMEN TIL ØVELSER I MARS, APRIL OG MAI - MERK ENDRINGER I DAGER OG TIDER!