DESEMBER 2020

 God jul til alle medlemmer av Absolutt Cello! Vi håper at dere alle er friske!

Vår julekonsert er dessverre utsatt, da gruppene ikke har lov til å møtes. Vi forsøker å utsette konserten til januar og vil uansett da ha en elevkonsert med solister fra de tre eldste gruppene.

Alle grupper vil få en virtuell konserthilsen fra våre flinke, voksne solister og faste pianist Margeretha Stassen. Velkommen tilbake til Absolutt cellos øvelser og elevkonsert i januar 2021!

Mottoet for 2021, er ABSOLUTT CELLO NEW HORIZONS, med nytt håp og nye prosjekter.

Resterende datoer 2020H AC Medium: NY INFORMASJON PR. 28.NOVEMBER:
Mandag 7. des. ØVELSEN ER AVLYST GRUNNET KORONAREGLENE
Lørdag 12. des. Julekonsert UTSATT! Ny dato: Lørdag 16.januar kl 1530.

Det blir elevkonsert med soloopptredener av cellister fra Absolutt cello Medium, Høyere og Utøvende Nivå med pianist (i stedet for førjulskonsert). Ensemblene spiller dersom det er tillatt innenfor reglene. Konserten går antagelig uten publikum, eller med det antall publikum som er tillatt innen 16. januar. 

STED: Uranienborg menighetshus, store sal. Mer info kommer etter nyttår.

VIKTIG: Meld deg på med et solostykke dersom du har noe som er konsertklart(du må vite hvilket stykke, og få dette godkjent av vår dirigent). Meld deg på til Torfinn innen 10. desember. Vi har allerede flere påmeldte, men har plass til flere. Vi tar opptak av konserten.

Resterende datoer 2020H AC Høyere nivå:
Mandag 7. des. kl. 19.00 - 20.00 ØVELSEN ER AVLYST GRUNNET KORONAREGLENE
Lørdag 12. des. Julekonsert UTSATT. Ny dato: Lørdag 16. januar kl. 15.30.

Takk til dere i Høyere Nivå som allerede er påmeldt konserten med et solostykke, ta raskt kontakt dersom flere ønsker å spille på konserten. Margeretha Stassen trenger listen i uke 50.

Det blir elevkonsert for Absolutt cello Medium, Høyere og Utøvende Nivå med pianist i stedet for førjulskonsert. Ensemblene spiller dersom det er tillatt innenfor reglene. Konserten går antagelig uten publikum, eller med det antall publikum som er tillatt innen 16. januar. STED: Uranienborg menighetshus, store sal.

VIKTIG: Meld deg på med et solostykke dersom du har noe som er konsertklart. Meld deg på til Torfinn innen 10. desember. Vi tar opptak av konserten.

Resterende datoer 2020H AC utøvende nivå:

Lørdag 12. desember. Julekonsert UTSATT. Ingen flere øvelser i 2020. 

Elevkonsert 16. januar.Alle i Utøvende nivå er velkomne til å melde seg på med et solostykke på elevkonserten. Frist 10.des! Du må vite hvilket stykke, og kan kun spille en sats.

Solister som er med på juleinnspilling lørdag 12. desember er Mads Oliver Hamberg med klarinettduo, Stian Garcia-Godos Wiig, Gjermund og Bjørg Pas med cello/fiolin duo og Elise Stabell Sauge. Akk: Margeretha Stassen. Link til opptaket vil komme på e-post.

Tusen takk for at dere alle er med på å skape en trygg jul, og vi anbefaler alle å spille for de nærmeste både julaften og andre dager i julen. Cello er alltid vakkert, og passer alltid. Vi takker solister, lærere, elever og foreldre for et fint år i 2020 med unge, talentfulle cellister og gode øvelser og konserter. Takk til venner i Porsgrunn og Skien og til Ole Eirik Ree for årets prosjekter. Thank you, friends and cellists in Prague and Vienna, and auf wiedersehen in 2021!

Stay safe, and play music.

Foto: Leif-Harald Njølstad, Porsgrunn Porselenskonsert sept 2020, Østre Porsgrunn kirke


Populære innlegg fra denne bloggen

ABSOLUTT SOMMERKICKOFF MED SØRAMERIKANSKE RYTMER ER 17. OG 18. AUGUST!

VELKOMMEN TIL SOMMERKONSERT 9.JUNI MED AVSLUTNING FOR ABSOLUTT CELLOS MEDLEMMER!

VELKOMMEN TIL ØVELSER I MARS, APRIL OG MAI - MERK ENDRINGER I DAGER OG TIDER!