100 cellister i Hamardomen 21. august kl. 16.00 - HJERTELIG TAKK TIL ALLE LÆRERE OG DELTAGERE FOR EN FANTASTISK KONSERT OG CELLOWEEKEND!

 BILDE: Fotograf er prosjektleder Torfinn Hoffart


FLOTTE BILDER FRA 100 CELLISTER I HAMARDOMEN!

- EN EVENTYRLIG OPPLEVELSE FOR VÅRE 100 DELTAGERE+ 1 KOMPONIST
Fotograf:Therese Midtskogen
Prosjektleder Torfinn Hoffart på Hamar KulturhusKOMPONIST AV REGNSKOGEN - Bjørg Pas (17) mottar applaus fra 300 publikum!Styreleder Astrid Eggesvik takker UNOF for Dust-støtten til 100 cellister-konserten!


Dag Øystein Berger dirigerer Griegs Holbergsuite for 6 cellostemmer i Scandics lokaler


Dette var omtalen på billettsalg-siden;

Konserten markerer avslutningen på arrangementet "100 cellister i Hamardomen". Ja, du leser riktig, - 100 cellister! Arrangementet er inspirert av tilsvarende konserter i Roma og Hamburg. Hva er vel da mer naturlig enn å ha en tilsvarende konsert på Hamar, - og Hamardomen, med sin unike arkitektur og akustikk, er en enestående arena for en slik konsert. Cello er et glimrende instrument for ensemblespill. Instrumentets omfang spenner fra de lyseste til de dypeste toner. Cellister i alle aldre er med, og deltagerne er både profesjonelle, voksne amatører, studenter samt dyktige elever fra ulike kulturskoler rundt omkring i Norge. Repertoaret spenner fra Holbergsuiten av Edvard Grieg og Cantique de Jean Racine av Gabriel Fauré til ulike småstykker som de yngste gruppene spiller. Konserten ledes av cellisten Torfinn Hoffart, som har vokst opp i Furnes. Velkommen til konsert! - Se Hamardomen og det flotte området her: Domkirkeodden

Once in a lifetime i sol og regn.... Hamardomen forever!

Populære innlegg fra denne bloggen

SEPTEMBER ER TID FOR KONTINGENTINNBETALING OG OPPSTART AV CELLOSAMLINGER!

VELKOMMEN TIL ABSOLUTT SOMMER KICKOFF KURS MED Torfinn og cellogjengen!

ABSOLUTT CELLO HØSTSAMLINGER OG KURS - oktober